Deze bedrijven gingen je voor.

Zij zitten al achter de dijken

“Uitblinker in techniek”

Inforing is een software leverancier die uitblinkt in de techniek, het kloppend hart van elke website en applicatie. De op maat gemaakte software maakt het werk van vele gemeenten, welzijnsorganisaties, hogescholen én ondernemers vooral makkelijker. Want poespas, daar doen ze niet aan. Voor een compleet pakket werkt Inforing samen met professionals die net zo bevlogen zijn als zij.

Inforing werkt vanuit Breda, en deelt met z’n allen één grote etage. Communicatielijnen zijn kort en informeel. Inforing schakelt snel, kunnen elkaars werk zo nodig overnemen. Dat maakt Inforing zo flexibel dat ze klanten er regelmatig mee verbazen.

“Hot Potatoes heeft, ondanks de krappe deadline, onze omgeving perfect klaargezet.”

Op 21 juni 2017 ging het splinternieuwe adviesmodel van 216 live. Ze hebben een totaal eigen kijk op accountancy voor MKB-ers, waar natuurlijk een nieuwe huisstijl en een nieuwe website bij horen. Vlak voor de deadline (een livegang om middernacht, met bijbehorende billboard langs de snelweg), kregen we de opdracht binnen om een veilige omgeving voor de website op te zetten. Marcel Bisschops, voorzitter dagelijks bestuur van 216: “Mede dankzij hun communicatie, duidelijke stappen en flexibiliteit wist Hot Potatoes ruim op tijd een acceptatie- en productieomgeving klaar te zetten. We zijn heel tevreden over de samenwerking.”

“Hot Potatoes verzorgt onze managed hosting naar grote tevredenheid”

Visma Connect is een dynamische en snelgroeiende Haagse ICT-dienstverlener. Als specialist in keteninformatisering, richten ze zich op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling. Coen Egberink, algemeen directeur van Visma Connect: “We werken voor zowel (semi-)overheden, als voor het bedrijfsleven. Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling is van cruciaal belang voor ons. Hot Potatoes verzorgt de managed hosting van applicaties die Visma Connect gebruikt voor het testen en ontwikkelen van software. Verder beheren ze de Netwerk Diensten van Visma Connect. En dat naar grote tevredenheid.”

“Hot Potatoes verzorgt onze IT Container Platform voor o.a. onze Opleidingen”

KZA bestaat sinds 1995. Al die jaren helpen de KZA consultants diverse klanten met het opzetten en verbeteren van de testprocessen. Op deze manier helpt KZA opdrachtgevers met het realiseren van goed werkende IT en inzicht te krijgen in de kwaliteit van IT-oplossingen. Door langdurige klantrelaties, onderscheidende proposities (o.a. op agile consultancy, security services en test automatisering) en de business attitude is KZA klaar voor de toekomst.
KZA’s lange geschiedenis zorgt voor veel (test)ervaring en dat maakt KZA een gewaardeerde partner van bedrijven als KPN, Tele2, de Belastingdienst, Jumbo en Havenbedrijf Rotterdam.