Simple, Powerful Cloud Hosting

Wij passen met liefde op je data

Werken met data in een Cloud geeft je als bedrijf veel vrijheid. Iedereen kan altijd en overal bij alle informatie, delen is supermakkelijk en het maakt jou en je werknemers dus eindeloos flexibel, maar die data worden ergens opgeslagen en de servers die dat doen, staan met beide benen op de grond. Meestal in een ander land, waar andere regels en wetten gelden dan in Nederland. Zo kan de Amerikaanse overheid bijvoorbeeld (met de NSA voorop) toegang eisen tot die servers waar jouw informatie op staat. Niet zo’n fijne gedachte toch? 

Daarom staan die van ons gewoon veilig op Nederlandse bodem en vallen wij niet onder de zogenaamde ‘Patriot Act’. De NSA kan ons dus niet dwingen om informatie prijs te geven en we hebben ons goed bewapend tegen illegale manieren om servers te hacken. Kortom: we bewaken jouw data met ons leven.

Bij Hot Potatoes zijn je applicaties, websites en andere complexe software in veilige Hollandse Handen: die van ons! Wij weten precies wat ze moeten doen om jouw data super secure te hosten, terwijl je er toch altijd en overal bij kunt !.

Simpele en gedegen afspraken in de vorm van een contract/SLA. 

Geen opzegtermijn – u kunt elke maand opzeggen.

Basis migratie / implementatie – zonder additionele kosten.

Basis consultancy / project management – voor het tot stand brengen van de dienst.

(Half) jaarlijks gesprek ten behoeve van tevredenheid dienstverlening

Maandelijkse rapportage SLA

Tevredenheid gegarandeerd 

ISO 27001 GECERTIFICEERD

Het verlengen van het ISO 9001/27001 certificaat is de bevestiging dat Hot Potatoes voldoet aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging.

Een customer-first-approach

Wij van Hot Potatoes geloven in een customer-first-approach. We bieden bedrijven een gids naar een veilige en schaalbare cloudomgeving.