Kom jij werken bij ons? 

Heb jij de skills, de energie, de ambitie en de knipoog in huis om bij een innovatieve club met mooie plannen te komen werken? 

Cloud Engineer 

Als Cloud / Linux Engineer bij Hot Potatoes ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhouden van de Hot Potatoes Cloud Infrastructuur. Als expert draag je bij aan het innoveren en automatiseren van nieuw gerealiseerde oplossingen. Je werkt nauw samen in een team met alle expertises die nodig zijn om een Cloud-Hosting dienst te ontwikkelen. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkeling tot een Cloud expert. Je werk bij Hot Potatoes met de nieuwste technologieën en het voelt als een ware speeltuin voor IT’ers.

OpenShift Engineer

Als OpenShift Engineer bij Hot Potatoes ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhouden van de Hot Potatoes Container Infrastructuur. Als expert draag je bij aan het innoveren en automatiseren van nieuw gerealiseerde oplossingen. Je werkt nauw samen in een team met alle expertises die nodig zijn om een Container-Hosting dienst te ontwikkelen. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkeling tot een Cloud expert. Je werk bij Hot Potatoes met de nieuwste technologieën en het voelt als een ware speeltuin voor IT’ers.

Team Potato 

De hosting van Hot Potatoes staat als een dijk. En dat komt doordat we een ijzersterk team hebben, dat gek is op samenwerken. We houden van overleggen en we informeren, inspireren en stimuleren elkaar, zodat iedereen altijd alles kan oppakken. Complexe omgevingen opzetten, mooie resultaten behalen met klanten en zorgen dat de storingstelefoon nooit rinkelt. Dat is wel zo’n beetje waar het aller-blij-st van worden. 

Koekje van eigen deeg Hot Containers Shared

Dus… heb jij de skills, de energie, de ambitie en de knipoog in huis om bij een innovatieve club met mooie plannen te komen werken? Ben je niet bang voor een koekje-van-eigen-deeg en heb je zin in successen die gevierd moeten worden? Kom dan vooral een kop koffie drinken, zodat we kunnen zien of we bij elkaar passen.